Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Grapolia

ÁLLATELEDEL-KIEGÉSZÍTŐ OLAJKEVERÉKEK

Hidegen sajtolt olajaink nemcsak az emberek, hanem az állatok szervezetére is egészségvédő hatást gyakorolnak, ez hívta életre új termékcsaládunkat, a háromféle változatban kapható Grapoila ANIMEAL állateledel kiegészítőket.

A hidegen sajtolt olajok nagy része igen gazdag esszenciális zsírsavakban is (Omega-3,-6), amik a fehérjékhez, a kalciumhoz vagy a vashoz hasonlóan olyan anyagok, amit sem ez emberi, sem az állati szervezet nem tud előállítani, hanem a táplálékból kell felvenni azokat. Ideális körülmények közt a természetben ez többnyire biztosítható lenne a természetes táplálkozással. Ámde az embert és állatot egyaránt érintő, a modern korral együtt járó életvitelbeli és környezeti változások következtében fokozottan szükség van ezek pótlására. Gondoljunk csak a környezetszennyezésre, a tápok nem megfelelő összetételére, a paraziták és kórokozók elszaporodására, az egyre nélkülözhetetlenebb gyógyszeres kezelésekre, táplálékallergiákra, autoimmun betegségekre. Ezek a tényezők Omega-3 zsírsav pótlással kompenzálhatók, megelőzhetők, javíthatók. Omega-3 zsírsavat természetes úton állati forrásból (halak) is adhatunk, de ezeknél figyelembe kell venni néhány korlátozó tényezőt. A legjobb növényi Omega-3 forrás a lenmag, legkoncentráltabban pedig a lenmag hidegen préselt olaja, hiszen


• ez esetben nem beszélhetünk nehézfém-szennyezettségről (a tengeri állatokkal ellentétben)
• halallergia esetén is adható
• növényevő állatok is biztonsággal fogyaszthatják (pl. lovak, nyulak)

A három olajkeverék összetételének kialakításánál ötféle olajat használunk, melyek tápértékeik, tulajdonságaik alapján biztonsággal és eredményesen alkalmazhatók húsevő és növényevő állatoknál is. Összességében elmondható a keverékeket alkotó olajokról (lenmagolaj, kendermagolaj, máriatövismag-olaj, tökmagolaj és feketeköménymag-olaj), hogy gazdagok többszörösen telítetlen és esszenciális zsírsavakban, E-vitaminban, polifenolokban és egyéb antioxidáns összetevőkben, melyek jótékony hatással bírnak a csontokra, a fogazatra, a bőrre, a szőrzetre, az immun- és az idegrendszerre, az állatok anyagcseréjére, valamint szív- és érrendszerére.

A Grapoila hidegen sajtolt olajokat kiváló minőségű, hazai és uniós gazdaságból származó alapanyagokból gyártjuk, szigorú élelmiszeripari előírások (FSSC 20000) mellett, saját üzemünkben. (Valamennyi alapanyagul szolgáló olaj emberi fogyasztásra is alkalmas.) A Grapoila Animeal olajkeverékekhez használt hidegen sajtolt olajok élettani hatásaik miatt a világ legkeresettebb alapanyagai közé tartoznak mind az élelmiszer-, mind a kozmetikai- és a takarmányipar számára.

Rendezés: